A-QUI

Installatie en onderhoud van liften

Door - admin

Bent u op zoek naar een pelletkachel?

Bent u op zoek naar een pelletkachel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eco2all is uw kennis en inspiratie punt als het gaat om ecologisch en economisch verantwoord verwarmen met bijvoorbeeld een pelletkachel. Ons assortiment in pelletkachels en uitgebreid advies maken dit waar. Waarom is een pelletkachel van Eco2all een verstandige investering? Producten 1-8 van 11 Sorteer op Positie Product Naam prijs Inhoud Producten 1-8 van 11 Sorteer op Positie Product Naam prijs Inhoud De pelletkachels hebben een ingebouwd ruimte voor pellet opslag.

In de vuurkorf worden de pellets automatisch ontstoken met behulp van een gloeispiraal en gedoseerde luchttoevoer. Afhankelijk van de gevraagde warmte regelt de pelletkachel de snelheid van aanvoer van pellets en de luchttoevoer. De rookgassen worden met een ventilator naar buiten geblazen. Een pelletkachel heeft een beduidend hoger rendement dan een traditionele houtkachel of open haard.

Op dit moment is er weinig verantwoorde biomassa (hout) beschikbaar. Daarom is het niet duurzaam om op grote schaal hout te gebruiken voor verwarming van huizen. In de praktijk blijken er bovendien voor consumenten nauwelijks duurzame pellets met het Better Biomasslabel te koop. Kortom: kun jij in de praktijk wel aan duurzame houtpellets voor je kachel of ketel komen? De producenten van houtpellets geven aan dat pellets met het keurmerk ENplus A1 grotendeels worden gemaakt van zaagsel.

Maar het keurmerk ENplus A1 geeft niet de garantie dat dit de beste toepassing voor het zaagsel is (het zaagsel had misschien beter voor iets anders gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld voor platen). Het Better Biomasslabel garandeert dit wél.

Airco plaatsen  in je woning? Heeft u een nieuwbouw of een renovatieproject? Wenst u op een energiezuinige manier de temperatuur te kunnen beheersen? Laat dan airconditioning plaatsen! Al sinds 1960 produceert Fujitsu innovatieve airconditioning en warmtepompen van een hoge kwaliteit. Energiezuinig koelen en verwarmen van je huis. Te warm in de zomer? Laat airco installeren in jouw woning!

Houtkachel, Klik hier voor meer info

Kachelspecialist Bruggeman Broekland heeft haarden en kachels van gerenommeerde merken, zoals Dru, Bellfires, Barbas, Contura, Hase, Faber, Lotus, Nordic Fire en Dik Geurts. Met Dru haarden is het genieten van de mooiste vuurbeleving, vakmanschap en een smaakvolle stijl. Met een Faber gashaard of een Faber elektrische haard creëert u sfeer in huis.

Bij ons kunt u een pelletkachel kopen die gegarandeerd bijdraagt aan een milieuvriendelijke woonomgeving. Onze pelletkachels zijn CO2-neutraal; dat wil zeggen dat u NIET bijdraagt aan klimaatverandering. Om deze reden heeft het Ministerie van Economische Zaken een subsidieregeling besloten voor kleine bio-installaties. Bij de aankoop ontvangt u een minimale subsidie van €500,-; dit is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt deze voorwaarden doornemen op www. rvo.nl. Voor meer informatie kunt u langskomen in onze showroom of contact met ons opnemen. Wij zijn op de hoogte van de gestelde eisen en leveren uitsluitend kachels die hieraan voldoen. Bij DM-Pelletkachels kunt u een kwalitatieve, sfeervolle pelletkachel kopen. Wij zijn dealer van Artel en leverancier van vooraanstaande merken waaronder Italfuoco, Cola, NordicFire, CMG, K-Stove, Duroflame, Dielle, DMZ, Godin en Janus.

is een website met een fysieke showroom die gespecialiseerd is in kachels. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten houtkachels, pelletkachels en gaskachels. Op het gebied van rookkanalen en kachels hebben we jarenlange ervaring. Zowel kleine kachels als grote biomassainstallaties. In Nijkerk zit ons magazijn en hebben wij een showroom waar klanten de kachel eerst kunnen bekijken voordat ze deze bestellen.

Pelletkachel Kopen, vind het hier

Onze kachels zijn afkomstig uit heel Europa. Van de noordelijk gelegen landen tot Italië. In elke prijsklasse proberen wij een mooi aanbod te presenteren. Van een heel aantal merken zijn wij de officiële dealer. Naast het leveren van de kachels verzorgen wij ook de plaatsing en het rookkanaal. Wij zijn onderdeel van de website www. houtkachels.

Een gedeelte van die rookkanalen is ook in onze showroom in Nijkerk d te bekijken. De prijzen voor installatie zijn per situatie verschillend. Naast de eigen merken die wij zelf importeren, kunnen wij ook alle bekende merken leveren zoals Jotul, Jacobus, Spartherm, Dovre, Dru en nog vele andere merken. Onze showroom is de gehele week (behalve op zondag) te bezoeken op afspraak.

Wij kijken dan of er op dat moment ruimte is en plannen uw bezoek in. Hiermee voorkomen we dat er meerdere klanten tegelijk zijn en kan u in alle rust de ovens bekijken en vragen stellen..

Een pelletkachel kan verschillende hoeveelheden kilowattuur verbruiken. Dat wil dus zeggen dat hij verschillende hoeveelheden stroom kan verbruiken. Vooraf is het belangrijk vast te stellen wat je nodig hebt aan kW. Meer vermogen is namelijk niet altijd beter. Allereerst zijn oppervlakte en inhoud (m2 en m3) relevant van de ruimte die je wilt verwarmen.

Houtkachels, Beste kwaliteit

Een goed geïsoleerde ruimte scheelt behoorlijk in het aantal kW’s dat de kachel verbruikt. Gemiddeld genomen verbruikt een pelletkachel ongeveer 1kW per 10 m2 of 25 m3. Dit is het geval bij een plafondhoogte van 2,6 meter (houtkachel). Uiteraard is het verstandig om niet te zwart-wit naar deze cijfers te kijken.

Elke kachel heeft weer andere kwaliteiten. Bekijk om die reden de productomschrijving per pelletkachel. Verder kun je gebruikmaken van filters op deze pagina. Selecteer het te verwarmen oppervlakte om de pelletkachels te tonen met de juiste hoeveelheid vermogen. Een pelletkachel gebruikt houtpellets als brandstof voor een schone, constante verbranding, met een hoog rendement.

Voor gasloos verwarmen kun je een pelletkachel gebruiken als losstaande verwarmingsbron. Evengoed is het mogelijk om de kachel aan te sluiten op de CV-installatie. Zo zorg je voor een heerlijk en voordelig verwarmd huis – houtkachel. Is een pelletkachel duurzaam? Over duurzaamheid en het duurzame karakter van verwarmingsbronnen bestaan veel discussies. Vast staat dat een pelletkachel vele malen schoner is dan een vervuilende houtkachel.

Vanwege de superieure verbranding komt er nauwelijks houtrook vrij bij een pelletkachel. In gesloten toestellen komt er helemaal niets in de kamer. Daarom is een pelletkachel ‘groener’ dan de houtkachel en loont het als Nederland omschakelt. Het is mogelijk om een pelletketel als centrale verwarmingsbron te gebruiken. Op deze manier wordt je woning op een duurzame en geleidelijke manier verwarmd.

Pelletkachel Kopen, Beste kwaliteit

De pelletkachel moederhaard zorgt ervoor dat radiatoren door de hele woning worden gevoed met warmte. Dit brengt optimale comfort tegen lage energie kosten. Houtpellets zijn de brandstof van de pelletkachel die je gaat kopen. Pellets (houtkorrels) worden gemaakt door het samenpersen van zaagsel en water onder hoge druk. De kwaliteit van de houtpellets heeft grote impact op de peletkachel.

Vraag altijd welke houtpellets geschikt zijn voor de kachel als je een pelletkachel gaat kopen. Bij de verbranding van sommige houtkorrels ontstaat chloorgas. Dit gas tast de branderpot en branderkamer van de kachel aan (pelletkachels). Wij raden altijd aan om licht gekleurde houtkorrels als brandstof te gebruiken. Deze produceren minder chloorgas en werken minder vervuilend.

Wij bieden verschillende pelletkachel aanbiedingen, goedkope pelletkachels en zelfs tweedehands pelletkachels. Maar ook voor het hogere segment kun je bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit pelletkachels voor alle wensen. Als je een pelletkachel online gaat kopen, raden we je allereerst aan om onze keuzehulp te doorlopen. De keuzehulp is gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring en expertise in de duurzame verwarmingsbranche.

Heb je het lezen van de service & support-artikelen nog steeds vragen? Dan staat onze deskundige klantenservice voor je klaar. Wil je onze pelletkachels liever komen bekijken in onze sfeervolle showroom in Tolbert? Je bent van harte welkom. Ook kun je bij ons terecht voor airco’s, warmtepompen, elektrische haarden en nog veel meer.

Pelletkachel Kopen, Kijk op de website

✔ Kachels op maat geleverd en gemonteerd✔ Aangesloten bij het sfeerverwarmingsgilde✔ Ook aanleg van bijbehorende rookkanalen en gasleiding Wilt u graag een goede pelletkachel kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zowel moderne als klassieke pelletkachels. Deze kachels bieden de gezelligheid van een moderne houtkachel en het comfort van een gashaard, doordat deze eenvoudig te gebruiken is.