A-QUI

Installatie en onderhoud van liften

Door - Tom Cosyns

Drie tips voor een hotel chic interieur

Is jouw interieur aan vervanging toe? Dan wil je ervoor zorgen dat alles zo goed mogelijk bij jouw wensen aansluit. Er zijn namelijk een groot aantal interieurstijlen te vinden en je kunt ook meer luxe aanbrengen door naar de juiste accessoires en andere onderdelen te kijken. Als je bijvoorbeeld voor een hotel chic interieur wilt gaan, is het hebben van goede raamdecoratie wel een vereiste. Maar hoe zorg je er op dit gebied dan voor dat je voor een hotel chic interieur gaat? Na het lezen van onderstaande informatie ben je op de hoogte.

Houten lamellen zorgen voor luxe

Wanneer je voor een hotel chic interieur kiest, kun je als eerste met hout werken. Zo zullen houten lamellen al een grote verandering met zich meebrengen. De lamellen kunnen helemaal op maat gemaakt worden, waardoor jij een passende oplossing hebt voor iedere ruimte. Met de houten lamellen kun je er dan voor zorgen dat je de lichtinval in iedere ruimte bepaalt. Door de lamellen gedeeltelijk open te zetten kun je natuurlijk licht in de woning brengen. Ook kun je de lamellen volledig dichthouden, zodat je met de lampen in jouw woning weer sfeer brengt.

Andere raamdecoratie voor hotel chic

Er is echter nog veel meer te vinden op het gebied van raamdecoratie. Zo kun je bijvoorbeeld ook rolgordijnen aanschaffen of kijken naar plissé. Beide opties brengen een groot aantal kleurmogelijkheden met zich mee en zorgen ervoor dat jouw woning er altijd luxe uitziet. De hotelervaring die je tijdens jouw vakantie hebt gehad, breng je hiermee dus ook weer naar jouw eigen ruimte. Jij kunt je volledig ontspannen en bepaalt op welk moment je de raamdecoratie volledig dichtdoet of juist halfopen laat staan. De decoratie geeft jou het gevoel van vakantie, zonder dat je jouw woning hoeft te verlaten.

De afmetingen van raambekleding

Het is dan wel belangrijk dat je de raambekleding helemaal aan jouw woning aanpast. Niet alleen kijk je hiervoor naar kleuren en materialen, maar ook naar de afmetingen die nodig zijn. Niet ieder raam is bijvoorbeeld voorzien van standaardafmetingen. Je kunt bij een professional als Inhuisplaza.be alle afmetingen doorgeven, waarna de raambekleding helemaal op maat gemaakt is. Zo sluit alles goed aan en kun je een hotel chic interieur te allen tijde nastreven. Jouw woning is helemaal naar wens en je kunt mensen versteld laten staan van het geheel in de ruimte.

Lees meer artikelen over soortgelijke onderwerpen en meer op Aqui.