A-QUI

Installatie en onderhoud van liften

Door - admin

Slotenmaker nodig?

Terugkoppeling alarmsysteem Een 2-weg communicatie alarmsysteem is in staat te communiceren met detectoren die ook beschikken over de 2-weg communicatie software. Zo ziet u bijvoorbeeld op uw handzender als u het alarm inschakelt en uitschakelt d. m.v. een klein led lampje. Deze bevestiging is niet mogelijk met een 1-weg communicatie systeem.

De webportal server van Electronics Line (ELAS) is uitgebreid getest en beschikt zelfs over een back-up server mocht server één uit de lucht zijn. Screenshot’s van de ELAS server webbrowser versie:Start scherm (na inloggen)Scherm status overzicht sensoren. Scherm Camera’s (in dit geval VUpoint CUBE camera), bekijk HIER alle VUpoint camera’s.

U wilt niet alleen inbraak detecteren, maar ook voorkomen door het automatisch schakelen van verlichting wanneer u niet thuis bent. Wanneer er brand uitbreekt of ingebroken wordt, dan wilt u direct hiervan een melding krijgen op uw mobiele telefoon. Wanneer u thuis bent wilt u zich vrij door uw woning kunnen bewegen terwijl alle deuren en ramen beveiligd zijn.

Draadloos Beveiligingssysteem

U wilt nooit meer in het donker thuiskomen: met uw sleutelhanger afstandsbediening schakelt u de verlichting in en het alarm uit. U vindt het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beveiligingssysteem. U wilt geen contract of maandelijkse kosten! U wilt live video verificatie – Beveiligingssysteem voor uw woning of bedrijf. in het assortiment: Alarmsets oftewel beveiligingssystemen bewaken deuren, ramen en ruimtes voornamelijk middels magneetcontacten, bewegingssensors en rookmelders.

Tevens zijn deze alarmsets voorzien van ingebouwde telefoonkiezer. U krijgt op uw (mobiele) telefoon direct een melding wanneer het alarm afgaat. Doordat er geen bedrading hoeft te worden getrokken omdat alle sensoren draadloos zijn is het installeren geen tijdrovende zaak. Het is éénvoudig zelf te doen voor de ervaren doe het zelver, hierdoor heeft u GEEN installatie kosten – Beveiligingssystemen en techniek.

Kiest u voor een 2-weg alarmsysteem zoals het Ajax systeem of de Electronics-Line iConnect 2-weg, dan gaan de batterijen nog veel langer mee, omdat bij een 2-weg systeem de sensoren worden uitgeschakeld als het systeem niet is ingeschakeld. Waardering uit 5 € 48,00 Waardering uit 5 € 55,00 Een magneetcontact plakt of schroeft u eenvoudig op een kozijn van een raam of deur, zodat opening hiervan direct wordt opgemerkt.

Beveiligingssystemen En Techniek

Live foto verificatie bij een alarm, met een bewegingsmelder met foto camera, krijgt u direct foto’s toegestuurd in de App bij een alarmmelding!Zodat direct zichtbaar is of het een loosalarm is of een echte inbraak. Waardering uit 5 € 199,00 € 89,00 Waardering uit 5 € 131,00 Waardering uit 5 € 79,00 Waardering uit 5 € 69,00 Voor de EL5803 is voor zowel 1-weg als 2-weg systemen van Electronics-Line: Waardering uit 5 € 97,00 Waardering uit 5 € 148,00 Waardering uit 5 € 99,00 Selecteer de AJ-HOOD optie, nu voor maar € 1,- bij aanschaf van de Ajax MotionProtect outdoor.

Het antwoord op de vraag ,of de Electronics Line Prime, Essent, HomeSafety en Proguard 800 alarmsystemen 100% identiek systeem zijn, is niet zo eenvoudig met ja of nee te beantwoorden. Ja, dat alle voornoemde alarmsystemen geproduceerd zijn in de fabriek(en) van Electronics Line is zeker. En Ja, dat Essent, HomeSafety en Marmitek een eigen sausje over Electronics Line draadloze beveiligingssystemen hebben gegoten om de alarmsystemen eigen te maken, is ook zeker.

Het huidige Electronics Line “Prime” draadloze alarmsysteem had een voorloper die de “Infinite Prime” heette. De Infinite Prime lijkt qua uiterlijk zeer sterk op het huidige Prime alarmsysteem echter is qua hardware en software compleet anderseitelijk is de Prime een redesign van de Infinite Prime met als belangrijkste extra dat de Prime een voice prom op de hoofdprint heeft en dat deze voiceprom mist bij de Infinite Prime – huis beveiligen.

Elektrisch Beveiligingssysteem

Deze gesproken mededelingen kunnen door de installateur of gebruiker worden opgenomen en worden afgespeeld wanneer er een alarm gebeurtenis plaatsvindt. Voor Prime of Infinite Prime alarmsystemen die met een meldkamer verbonden zijn, is de al dan niet aanwezigheid van een voiceprom verre van interessant. Beveiligingssysteem – Alarminstallatie woning. Maar wanneer een klant besluit om zijn meldkamer contract op te zeggen en toekomstige alarmen op zijn mobiele telefoon wil laten uitkomen, wordt de voiceprom opeens wel heel interessant.

Daarnaast bevatte de software van de Essent alarmsystemen niet de mogelijkheid om naar privé telefoonnummers te rapporteren. Beveiligingssysteem voor bedrijf en woonhuis. Het advies zou zijn om de Essent basisunit te vervangen door een nieuwe Electronics Line Prime. Uiteraard kunt u de accessoires van uw Essent alarmsysteem hergebruiken op een nieuwe Prime. Alle tot op heden uitgeleverde Marmitek ProGuard 800 alarmsystemen (in zilver en wit) zijn van het type Electronics Line Prime en bevatten een voice prom en de mogelijkheid gesproken mededelingen te rapporteren naar max.

3 meldkamers. Alle accesoires van de Electronics Line Prime of Marmitek Proguard 800 zijn terug te vinden in de webwinkel van PaHeDomotica. HomeSafety heeft in het verleden alarmsystemen uitgeleverd van het type Infinte Prime ((slotenmaker).) en van het type Prime (met voice prom). Om erachter te komen of u een HomeSafety alarmsysteem heeft van het type Infinite Prime of het type Prime, dient u de behuizing van het alarmsysteem aan de onderzijde te openen en op zoek te gaan naar de voiceprom die zich op de hoofdprint aan de onderzijde van het deksel bevindt.

Beveiligingssystemen En Techniek

Door de connector die naar de speaker loopt los te trekken, kunt u het sirene geluid stoppen. De voice prom is omcirkeld in de bovenstaande foto van de print, staat er b. v. VK002 op dan is dit voice prom. Heeft u een HomeSafety systeem zonder voice prom (Infinite Prime) dan zou ons advies zijn de basisunit te vervangen door een Electronics Line Prime waarmee u zowel gesproken mededelingen naar max (Draadloos beveiligingssysteem voor ultieme bescherming).

3 meldkamers kunt doormelden (indien gewenst) (draadloos beveiligingssysteem). Heeft u een HomeSafety systeem met voice prom (Prime) dan zou u in theorie gesproken alarm meldingen kunnen rapporteren naar privé telefoonnummers, ware het niet dat de optie tot privé rapportage niet in de software van HomeSafety systemen niet altijd aanwezig is.  Bent u consument en geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit artikel, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor vragen, nieuwe systemen en toebehoren/uitbreidingen etc.

Een alarminstallatie beschermt tegen inbraak, en andere in huis. Dat doet het met behulp van detectoren op strategische locaties in en rondom de woning die specifieke risico’s kunnen detecteren. De detectoren communiceren met elkaar via een centrale. In geval van nood krijg je een melding en gaat het alarm af.