A-QUI

Installatie en onderhoud van liften

Binnenlandse platformliften

Een reeks interne en externe binnenlandse platformliften die geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik

Binnenlandse platformliften bieden een hefplatform, waardoor een gehandicapte persoon of rolstoelgebruiker op een hellende of verticale manier van vloer tot vloer van hun huis kan reizen. Liften voor huizen biedt een scala aan binnenlandse platformliften om aan alle eisen te voldoen.
The Rise biedt de perfecte liftoplossing voor middensegmenten

Rise Domestic Platform Liften zijn verkrijgbaar met veel optionele extra’s en kunnen maximaal 6 stops hebben. De stijghef kan een enkele toegangsauto of een aangrenzende uitgang zijn. Er is ook een extra optie beschikbaar voor een gedeeltelijk gesloten lift met een 1100 mm hoge poort op de bovenverdieping.
De Rise Domestic platformlift biedt de perfecte mid-range liftoplossing
De Rise Domestic-platformlift kan een enkele inrij-auto of een aangrenzende uitgang zijn

Keuze uit twee standaard platformafmetingen, met speciale maten ook beschikbaar.
Wordt geleverd met een eigen massieve of volledig glazen behuizing, afgewerkt in een keuze uit vier standaardkleuren – parelwit, honingbeige, ganzengrijs of saffier. Andere kleuren zijn beschikbaar in de BS- of RAL-reeksen.

Geschikt voor brandbestendige gebieden wanneer geïnstalleerd in een speciaal gebouwde schacht of kan eenvoudig worden bekleed na installatie om brandwerendheid te verkrijgen. N.B. Half uur of 1 uur branddeuren geïnstalleerd en gemonteerd door ons.

Reist tot 6 meter.

Vandaalbestendige knoppen.
Intern of extern gebruik.
Verkrijgbaar met ruimtebesparende openende deuren in het midden.
Minimaal bouwwerk – geen put nodig.
Eenfasige elektra.
Eenvoudige installatie van 1 – 2 dagen.

De Pluto de perfecte lift voor compacte ruimtes

De Pluto is de kleinste van de beschikbare binnenlandse platformliften en past in vrijwel elke ruimte, waardoor deze een kosteneffectieve oplossing biedt voor toegankelijkheidsvereisten thuis of op kantoor. De Pluto binnenlandse platformlift combineert veelzijdigheid in vorm en functie, met eenvoudige installatie en gebruik. Het is een aanvulling en past in elke omgeving, met precies de juiste esthetische touch. De binnenlandse platformliften worden jaar in jaar uit uitgevoerd, zonder incidenten. Simpel gezegd, de Pluto is een lift die mobiliteit naar nieuwe niveaus tilt, tegelijkertijd waarde toevoegt aan uw gebouw.
De Pluto Domestic Platform Lift is de perfecte lift voor compacte ruimtes
Pluto Binnenlandse Platformliften combineren veelzijdigheid in vorm en functie met eenvoudige installatie en gebruik

VEILIG

Met de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid, staat de Pluto Lift bekend als een geweldige oplossing voor toegang tot de lift over de hele wereld. Voldoet volledig aan de Europese richtlijnen 98/37 / EG en 2006/42 / EG, met een hijscapaciteit van twee personen, of een persoon in een rolstoel.

EEN AANRAKING VAN ELEGANTIE

De Pluto past prachtig in een huis met alle moderne gemakken, en brengt een elegantie met zich mee die voortkomt uit zijn Scandinavische design. Met zoveel opties beschikbaar om de stijl en afwerking aan te passen, kan de Pluto Lift naadloos in elke omgeving worden geïntegreerd.

COMMERCIËLE OMGEVINGEN

In bestaande commerciële omgevingen waar ruimte een alternatieve oplossing voorkomt, kunnen Pluto binnenlandse platformliften ook helpen bij het voldoen aan verplichtingen onder de Equality Act (voorheen DDA) -onderwerp natuurlijk, aan het bouwen van controle-acceptatie.

VOOR PRIVÉHOMES

Een Pluto-lift kan elk huis veranderen waar mobiliteit een probleem is. Sneller, veiliger en comfortabeler dan een traplift, maar toch zeer eenvoudig te bedienen, de installatie van deze Pluto-platformliften zorgt ervoor dat uw huis precies dat kan blijven, zo lang als u wilt.

Pluto Binnenlandse Platformliften combineren veelzijdigheid in vorm en functie met eenvoudige installatie en gebruik. Het is een aanvulling en past in elke omgeving, met precies de juiste esthetische touch. Het zal jaar in jaar uit verlopen, zonder incidenten. Simpel gezegd, dit is een lift die mobiliteit naar een hoger niveau tilt en tegelijk waarde toevoegt aan uw huis. * Alles wat nodig is om onze kleinste Pluto-platformlift voor binnen te plaatsen, is een beschikbaar vloeroppervlak van 910 x 870 mm.
A 6000 binnenlandse platformliften

De A 6000 binnenlandse platformlift is ontworpen om gebruikers meer comfort en veiligheid te bieden, met een ontwerp dat rekening houdt met de behoeften van de gebruikers op elk niveau. Deze binnenlandse platformliften zijn een kosteneffectieve, ruimtebesparende oplossing voor residentiële en commerciële gebouwen met eisen voor het verbeteren van de bereikbaarheid in nieuwe en bestaande omgevingen. met kleuren en ontwerpopties die zich aanpassen aan de gebruikersvereisten.
Over Google TranslateCommunityMobiel